Terug naar Inzichten
Shirley Parsons Nederland werd benaderd door PPG Industries, een toonaangevende speler in de verf- en coatingssector, om te helpen bij de werving van een hooggekwalificeerde Health, Safety, and Environment (HSE) Manager.
Deel dit artikel

Navigeren Door Succes in HSE Manager Recruitment

  • Publicatiedatum: Geplaatst 9 maanden geleden

​Shirley Parsons Nederland werd benaderd door wereldwijde fabrikant van verf en coatings om te helpen bij de werving van een hooggekwalificeerde gezondheid, Manager veiligheid en milieu (HSE). Gezien de sterke nadruk van de klant op de werkplek veiligheid en samenhangende bedrijfscultuur, het tot stand brengen van een betekenisvolle kandidaat-klantverbinding stond voorop.

Inzicht in de kansen en bedrijfscultuur

Onze aanpak van deze uitdaging begon met het opbouwen van een samenwerkingsver band met het wervingsteam van de klant. Door inzichtelijk discussies, kregen we een holistisch begrip van de fijne kneepjes van de HSE Manager-positie, zoals evenals de waarden en ethos die de cultuur van het bedrijf van de klant bepalen.

Onze Aanpak:

Holistische kandidaatportrettering: gewapend met een uitgebreid begrip van de vacature en organisatiecultuur, hebben we een genuanceerd kandidaatprofiel opgesteld dat verder ging dan vaardigheden en kwalificaties, die individuele kenmerken en potentiële culturele afstemming omvatten.

Proactieve Talent Sourcing: Onze sourcingstrategie combineerde verschillende benaderingen, waaronder gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk, gebruik te maken van gespecialiseerde jobplatforms en directe initiatieven te nemen outreach naar passieve kandidaten, zodat er geen veelbelovende kandidaat overbleef Undiscovered.

Koesterende communicatie: Centraal in onze aanpak stond het handhaven van consistente, transparante, en empathische communicatie gedurende de hele reis. We hebben beide regelmatig bijgewerkt de opdrachtgever en kandidaten, zodat iedereen goed geïnformeerd en betrokken was.

Cultivating Candidate Relationships: As the search progressed, we focused on nurturing relationships with potential candidates. By emphasizing the distinctive attributes of de klant and how the role could enhance their career trajectory, we demonstrated our commitment to their success.

Diepgaande kandidaatevaluatie: Elke kandidaat onderging een nauwgezet evaluatieproces, dat niet alleen technische competenties omvatte, maar ook hun potentiële fit binnen de werkomgeving en het culturele weefsel van de klant.

Wat was de uitkomst?

Door onze niet-aflatende inzet voor het koesteren van relaties, identificeerden we een opvallende kandidaat die niet alleen over het vereiste technische inzicht beschikte, maar ook diep resoneerde met de cultuur van het klantbedrijf. Onze aanhoudende betrokkenheid bij de kandidaat zorgde ervoor dat ze zich comfortabel en goed geïnformeerd voelden in elke fase van het proces.

Welke voordelen bracht Shirley Parsons in het proces?

  • Naadloze integratie: De geselecteerde HSE-manager wist dat de start van zijn carrière op deze specifieke site moeilijk zou zijn, gezien de recente omstandigheden van hun vorige H &S-team. De kandidaat maakte echter van deze gelegenheid gebruik om een frisse mindset te ontwikkelen voor een team dat in het verleden resistent was geweest tegen verandering. Na zijn eerste integratieperiode voegde hij zijn ideeën samen in de cultuur van het klantbedrijf, sloeg hij de grond in en droeg hij snel bij aan Het succes van het team.

  • Verhoogde veiligheid op de werkplek: Met de nieuwe HSE Manager was de klant beter uitgerust om de veiligheidsnormen op de werkplek en de naleving van de regelgeving te verbeteren.

  • Tijd- en middelenefficiëntie: Door prioriteit te geven aan het opbouwen van relaties en het onderhouden van open communicatielijnen, hebben we de wervingstijdlijn versneld en de operationele kosten verlaagd.

Shirley Parson's vaardigheid in het begrijpen van klantbehoeften en bedrijfscultuur, evenals onze toewijding aan het bevorderen van authentieke kandidaatrelaties. Door prioriteit te geven aan transparante communicatie en gepersonaliseerde betrokkenheid, navigeerden we door het ingewikkelde proces van het identificeren van een ideale HSE Manager-match voor de klant.

Als u op zoek bent naar een ervaren wervingspartner om u te ondersteunen bij het werven van HSE-professionals, neem dan gerust contact met ons op voor een consult over hoe Shirley Parsons uw werving kan verbeteren.