Terug naar Inzichten
Sp Web Images 2022   23 (5)
Deel dit artikel

Geen Incidenten Op Een Elektrisch Project Ter Waarde Van $80 Miljoen

  • Publicatiedatum: Geplaatst 11 maanden geleden

​De Uitdaging

Een belangrijke elektrische aannemer benaderde Shirley Parsons om HSEQ-ondersteuning te bieden voor een contract ter waarde van $80 miljoen met een Fortune 500 elektriciteitsleverancier in Miami, FL. Dit werk omvatte de renovatie van een bestaand onderstation, de installatie van 1 mijl aan leidingwerk en algemeen onderhoud van ondergrondse transmissielijnen.

Onze Aanpak

Shirley Parsons werkte samen met het aannemingsbedrijf om een werkomschrijving te ontwikkelen die ervoor zou zorgen dat ze gedurende het hele project aan de prestatie-eisen van de eindklant zouden voldoen. We hebben ook een unieke functieomschrijving opgesteld voor onze consultant, waarvoor uitgebreide ervaring met hoogspanningsprojecten en tweetalige vaardigheden in het Spaans en Engels vereist waren.

Het Resultaat

Shirley Parsons heeft 12 gekwalificeerde consultants geïdentificeerd en interviews met hen gehouden, en heeft een shortlist verstrekt met uitgebreide ervaring op het gebied van bouwveiligheid en elektrische veiligheid bij hoogwaardige transmissie- en distributieprojecten. Binnen 10 dagen na ons eerste contact hadden we een consultant ter plaatse aan het werk die uiteindelijk heeft bijgedragen aan het succesvol opleveren van het project zonder incidenten met verloren werktijd.

Neem nu contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing .