Bij Shirley Parsons geloven we in leven met een doel en het bieden van een betere toekomst. Onze bedrijfsverantwoordelijkheid strekt zich veel verder uit dan alleen het maken van goede talentmatches en het mogelijk maken van klantsucces. Onze toewijding om dingen ethisch te doen, 'op de juiste manier', is altijd een fundamenteel onderdeel geweest van de Shirley Parsons-ethos.

Shirley Parsons Nederland heeft trots vrijwilligerswerk gedaan bij Buurtboerderij Nieuweweg in oktober 2023, een lokale duurzame agrarische coöperatie.

Het doel en de focus van Buurtboerderij Nieuweweg ligt op biologische landbouw en permacultuur, waarbij de gemeenschap wordt voorgelicht over de waarde van lokaal geproduceerd, vers voedsel. Ons team, Ally Bliss, Inês Pereira da Costa en Burcu Yasa, staken de handen uit de mouwen en gingen aan de slag! Ze hebben hands-on ervaring opgedaan met landbouw, hebben contact gelegd met de lokale gemeenschap en hebben hun kennis uitgebreid over duurzame landbouwpraktijken zoals het hergebruiken van schapenwol en het gebruik van houtsnippers om vruchtbare grond te bevorderen, evenals technieken om waterverbruik te verminderen.