Terug naar Inzichten
Tdm Case Study
Deel dit artikel

MAPP Blijkt Van Onschatbare Waarde Voor Opvolgingsplanning

  • Publicatiedatum: Geplaatst 11 maanden geleden

​Shirley Parsons' HSEQ-specifieke profileringsinstrument MAPP zorgt ervoor dat medewerkers behouden blijven bij een wereldwijde fabrikant.

Achtergrond

TMD Friction is wereldwijd marktleider in de productie van remwrijvingstechnologie en materialen en heeft meer dan 15 vestigingen wereldwijd. Ze hadden moeite met het behouden van personeel en het aantrekken van nieuwe medewerkers met de juiste technische en technische achtergrond.

Vice-president HSE bij TMD, Lynn Edwards, werkte al meer dan 10 jaar samen met Shirley Parsons Careers Services en werd vervolgens voorgesteld aan hun Talent Consultancy en MAPP, hun HSEQ-specifieke profileringsinstrument.

Implementatie

Gedurende een periode van drie maanden hebben alle HSE-managermedewerkers op de TMD-locaties de profilerings test MAPP afgenomen om hun motivaties, ambities, persoonlijkheid en groei te bepalen. Dit werd gevolgd door een vertrouwelijk één-op-één gesprek om de resultaten te bespreken.

Shirley Parsons kon vervolgens TMD en Lynn een volledig overzicht geven van hun HSE-managers, hun ambities en carrièredoelen, wat hen in staat stelde een dieper inzicht te krijgen in hun team en met hen samen te werken in de toekomst.

Resultaat en Voordelen

Dankzij MAPP heeft TMD medewerkers kunnen behouden die de vereiste technische achtergrond hebben en in staat zijn om opvolgingsplannen te maken. Dit omvat medewerkers die van plan zijn om binnen enkele jaren met pensioen te gaan, en door met hen samen te werken, wordt een soepele overgang gewaarborgd.

Lynn Edwards, vice-president HSE bij TMD Friction, zei:

"Ik wil Shirley Parsons en het team van Talent Consultancy bedanken voor de tijd en moeite die ze in het hele proces hebben gestoken. MAPP was een goede match voor TMD en heeft ons in staat gesteld om deuren te openen en gesprekken te voeren met ons team die we anders niet hadden kunnen voeren.

"Dankzij MAPP hebben we de ambities en motivaties van onze HSE-managers kunnen bepalen. Ik was verrast om te ontdekken dat salaris niet de belangrijkste drijfveer was, gelukkig zijn en waardering voelen waren de belangrijkste criteria, gevolgd door salaris. Deze informatie is belangrijk, want als facilitator kunnen we onze toekomstplanning afstemmen om een werkomgeving te bieden die individuen behoudt, opleidt en motiveert om te groeien binnen TMD Friction."

Om meer te weten te komen over MAPP en hoe het u kan helpen bij het creëren en behouden van hoogpresterende teams, klik hier of vul uw gegevens hieronder in.