Terug naar Disciplines

Wereldwijde Adviesdiensten voor Hernieuwbare Energie

Shirley Parsons heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ondersteunen van hernieuwbare energieprojecten wereldwijd. We werken samen met toonaangevende hernieuwbare energiebedrijven en bieden ondersteuning op het gebied van operaties, projectmanagement en gezondheid en veiligheid.

Onze sectorkennis stelt ons in staat om betere en snellere expertise te bieden dan onze concurrenten. Daarnaast richten we ons op het ontwikkelen van de gezondheids- en veiligheidssector in het betreffende land, door middel van deskundige training, lokale connecties en gespecialiseerde wervingsdiensten. Zo voorzien we HSEQ-organisaties van getalenteerde kandidaten met ervaring in hernieuwbare energie.

Contacteer Ons

We hebben bijgedragen aan verschillende offshore windenergieprojecten in Noord-Amerika, Europa en Azië.

De offshore windmarkt is in het afgelopen decennium de snelstgroeiende markt geworden voor Shirley Parsons, wat heeft geleid tot internationale expansie. In de afgelopen jaren hebben we afdelingen opgezet om de hernieuwbare energiemarkten in overzeese gebieden te ondersteunen, waaronder Duitsland, Nederland, Denemarken en Taiwan.

Onze klanten zochten een partner die kwaliteits- en HSE-diensten kon leveren in een steeds groeiende geografische portefeuille: Shirley Parsons was hun gekozen partner. Een partnerschap met Shirley Parsons is een evolutiecomponent in een groeiende wereldmarkt, waarbij de behoefte aan lokaal, kosteneffectief personeel een strategisch doel wordt. Onze diensten kunnen wereldwijd kwaliteits- en HSE-talent identificeren, trainen en ontwikkelen waar nodig.

Voorbeeld Van Onze Inzet

Wat zijn de resultaten met Shirley Parsons?

  • U krijgt de mensen die u nodig heeft, wanneer u ze nodig heeft, en minimaliseert managementkosten en projectvertragingen. Belangrijke elementen van training en reisadministratie worden volledig uitbesteed aan Shirley Parsons.

  • De mogelijkheid om uit te breiden in nieuwe markten met het vertrouwen dat er lokaal QHSE-personeel kan worden geïdentificeerd en ontwikkeld ter ondersteuning van de toekomstige projectpipeline.

  • Volledige verwijdering of aanzienlijke vermindering van de aansprakelijkheid en risico's van de klant met betrekking tot het niet voldoen aan lokale arbeidswetten.

  • Kostenverlaging omdat Shirley Parsons haar pool van gekwalificeerde middelen heeft uitgebreid en geleidelijk lokale pools heeft gecreëerd in belangrijke geografische markten.

Neem vandaag nog contact op met Shirley Parsons en ontdek hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen op het gebied van hernieuwbare energie.

Vacatures in Hernieuwbare Energie

Alle Vacatures Bekijken