Leer, maak vooruitgang, grijp kansen, word goed beloond en hou van wat je doet!

Bij Shirley Parsons zijn we toegewijd aan het bouwen van een veilige, duurzame en welvarende wereld.

We werven mensen aan die passen bij onze cultuur en hebben een werkomgeving gecreëerd die bevorderlijk is voor het succes, de persoonlijke ontwikkeling en het geluk van ons personeel. We streven ernaar om de allerbeste te zijn in wat we doen, zowel in de ogen van onze klanten als onze collega's, waarbij we elkaar ondersteunen terwijl we samenwerken aan gemeenschappelijke doelen.

We hebben een werkelijk geweldige werksfeer, waar mensen kunnen groeien op basis van hun prestaties, vaardigheden en carrière-aspiraties - en we zijn er trots op te kunnen zeggen dat onze medewerkers sinds 2019 consistent Shirley Parsons hebben gekozen als een geweldige werkplek.

Leer, maak vooruitgang, grijp kansen, word goed beloond en hou van wat je doet!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers

Professionals in werving en personeelsbeheer

Als je een ervaren of ambitieuze professional in werving/personeelsbeheer bent, praten we graag met je over de mogelijkheid om je carrière bij ons te versnellen.

 

Duurzaamheid, Veiligheid en Kwaliteitsadviseurs

Ons adviesbedrijf groeit snel en we zoeken ervaren adviseurs om ons te helpen een eersteklas adviesbedrijf op te bouwen.

 

Op zoek naar Oprichters

We zijn altijd op zoek naar nieuwe strategische investeringen, samen met oprichters die hun groei willen leiden - beginnende ondernemers zijn hier welkom!

 

Afgestudeerden & Stagiairs

Ervaring is niet vereist! We zoeken ambitieuze en resultaatgerichte individuen om onze bestaande teams fulltime, parttime of tijdelijk te ondersteunen... twee derde van onze stagiairs komt uiteindelijk bij ons in vaste dienst!

Kom meer te weten over onze huidige mogelijkheden door contact op te nemen met Ally Bliss op netherlands@shirleyparsons.com of vul het onderstaande formulier in.​

Globaal Op Het Gebied Van Duurzaamheid, Veiligheid En Kwaliteit

96%

Klanttevredenheid

1,286

Ondersteunde organisaties

3,289

Voltooide projecten

93,455

Wereldwijde HSEQ-professionals

​Neem de controle over je carrière!

Onze groeistrategie is gebaseerd op het aantrekken en behouden van getalenteerde mensen die zich met onze waarden identificeren. We investeren zwaar in training, voordelen en kansen en moedigen ons personeel aan om carrièrepaden te volgen die aansluiten bij hun ambities en talenten.

We hebben een cultuur gecreëerd die de beperkingen wegneemt die traditionele bedrijven opleggen aan de carrières van werknemers. Bij Shirley Parsons heb je de vrijheid om de kansen na te streven die het beste bij jou passen - of dat nu zelfontwikkeling, financiële vooruitgang, levenservaringen of reizen zijn.

"Als iemand die van een groot personeelsbureau komt, voelden werknemers zich soms als een nummer op een scorekaart. Bij Shirley Parsons weet ik dat ik naar iedere persoon in deze organisatie kan stappen als ik hulp nodig heb. Echte samenwerking is een van de dingen die werken bij Shirley Parsons zo plezierig maakt."

Ally Bliss (Carrièreadviseur in Haarlem, Nederland)

Internationale Uitbreiding

In Europa hebben we momenteel kantoren in Nederland, Duitsland en Denemarken.

Ons internationale hoofdkantoor is gevestigd in Aylesbury, Verenigd Koninkrijk, en we hebben een Noord-Amerikaans bedrijf met kantoren in Boston, Los Angeles en Toronto.

We hebben ook onlangs uitgebreid naar de APAC-regio met kantoren in Taiwan, Australië en Nieuw-Zeeland.

We hebben plannen om de komende jaren nieuwe markten te betreden, dus als het aantrekkelijk voor je klinkt om deel uit te maken van een snelgroeiend internationaal bedrijf, solliciteer dan vandaag nog bij Shirley Parsons!

"Het werken voor Shirley Parsons heeft me persoonlijk en professioneel meer ontwikkeld dan ik ooit had kunnen bedenken. Op persoonlijk vlak heeft het me de mogelijkheid gegeven om in een ander land te wonen en werken, samen met fantastische collega's, en dat alles terwijl ik plezier heb op het werk."

Kieran Carr (Hoofd Talentadviseur in Boston, MA)

Training & Ontwikkeling

Als nieuwe medewerker profiteer je van een uitgebreid inwerkprogramma van 3 maanden, waarin je samenwerkt met zowel je manager als een toegewijde interne trainer om meer te leren over onze cultuur, processen en dienstverlening. We organiseren interne trainingssessies onder leiding van collega's, waarbij je de kans krijgt om ervaringen te delen en van elkaar te leren, en zo voortdurend de vaardigheden te verbeteren die nodig zijn om uit te blinken. Daarnaast hebben we jaarlijks duizenden dollars begroot voor externe ontwikkeling, zodat medewerkers hun doelen kunnen bereiken door middel van training, certificeringen, lidmaatschappen en conferenties.

"Mijn ervaring met Shirley Parsons is geweldig geweest. Ik heb de kans gehad om samen te werken met enkele van 's werelds grootste en snelst groeiende bedrijven, aan projecten in heel Europa. Ik zou Shirley Parsons ten zeerste aanbevelen aan gezondheids- en veiligheidsprofessionals die hun carrière nu of in de toekomst willen laten groeien."

Juliano Benvenuti (Gezondheids- en veiligheidsadviseur in Bristol, VK)

Werk moet leuk zijn!

We geloven in het vieren als een team en hebben in de loop der jaren geweldige teambeloningen gehad, waarbij we naar fantastische bestemmingen in heel Europa, Noord-Amerika en Azië zijn gereisd.

We zoeken altijd een excuus om plezier te hebben, of het nu gaat om een drankje na het werk, een middagje naar de races, een sportevenement bijwonen, dineren in prachtige restaurants... noem maar op, we hebben het gedaan!

"Tijdens mijn tijd bij Shirley Parsons heb ik blijvende vriendschappen gesloten, me op professioneel gebied op manieren ontwikkeld die ik me nooit had kunnen voorstellen, en deel uitgemaakt van een bedrijfscultuur die je in staat stelt om fouten te maken, ervan te leren en je carrière op een werkelijk betekenisvolle manier te laten groeien. Na vier jaar bij Shirley Parsons ben ik verheugd om over te stappen naar een nieuwe functie waarbij ik toezicht houd op ons Canadese bedrijf!"

Chloe Howard (Hoofd Talentadviseur in Toronto, ON)

Meet The Team

 • Shirley Parsons

  Shirley Parsons

  Founder & Brand Ambassador

 • Paul Roebuck

  Paul Roebuck

  Group CEO

 • Gerry Pearson

  Gerry Pearson

  Managing Director

 • Ben Hiner

  Ben Hiner

  Director of Renewable Energy

 • Nick Farkas

  Nick Farkas

  Director of Project Services

 • Sam Chappell

  Sam Chappell

  USA - Director & Co-Founder

 • Shona Paterson

  Shona Paterson

  Director

 • Phillip Muston

  Phillip Muston

  Head of Careers

 • Helen Gibbs

  Helen Gibbs

  Partner & Account Manager

 • Liam Tiddy

  Liam Tiddy

  Head of Search

 • Duncan Cooke

  Duncan Cooke

  Regional Lead

 • Yu Pin Lin

  Yu Pin Lin

  Country Manager

 • Chloe Howard

  Chloe Howard

  Divisional Leader, Shirley Parsons Canada

 • Ryan Binnee

  Ryan Binnee

  Managing Health and Safety Careers Consultant

 • Emily Swindlehurst

  Emily Swindlehurst

  Lead Careers Consultant - Environment & Sustainability

 • Jess Plested

  Jess Plested

  Principal Careers Consultant

 • Mike Roebuck

  Mike Roebuck

  Senior Careers Consultant

 • Jonny Montgomery

  Jonny Montgomery

  Head of Project Services - Quality

 • Louie Covello

  Louie Covello

  Managing Consultant

 • Tom Nicholls

  Tom Nicholls

  Principal Consultant