Terug naar Disciplines

Wereldwijde Experts in Duurzaamheid, Milieu en ESG

Shirley Parsons is gespecialiseerd in het helpen van organisaties bij het behalen van hun duurzaamheids-, milieuen ESG-initiatieven en doelstellingen. Onze unieke combinatie van kennis en uitzonderlijke dienstverlening op het gebied van Duurzaamheid, ESG en HSQ zorgt ervoor dat onze klanten het beste talent verwerven voor hun organisaties, terwijl we waardevolle feedback geven over hoe de markt hen ziet als potentiële werkgevers.

Onze persoonlijke netwerken van leiders op het gebied van Duurzaamheid, ESG en HSQ zijn ongeëvenaard en we excelleren in professionele matchmaking in de sector. Onze netwerken blijven groeien omdat we ons altijd evenveel hebben gericht op het helpen van professionals op het gebied van Duurzaamheid, ESG en HSQ bij het vinden van een carrière, als op het helpen van werkgevers bij het plannen en betrekken van de juiste mensen voor deze vacatures. We hebben onze klanten geholpen hun milieueffect te verminderen en nieuwe innovatieve manieren bedacht om het leven op de planeet waarop we wonen duurzaam en veiliger te maken.

Contacteer Ons

We werken samen met organisaties om executive search-campagnes uit te voeren en permanente, contractuele en interim-wervingsdiensten te leveren, terwijl we altijd transparant en adviserend zijn.

"Shirley Parsons heeft indruk op ons gemaakt met hun kennis en voorgestelde proces. Sarah bood een gestructureerde aanpak met duidelijke tijdschema's en follow-up gesprekken, zelfs tijdens de feestdagen. We hebben een fantastische kandidaat aangesteld en kijken ernaar uit dat hij een echte bijdrage zal leveren aan onze duurzaamheidsstrategie. De dienstverlening van Shirley Parsons was uitstekend in alle opzichten en ik zou ze zeker aanbevelen aan iedereen die een senior duurzaamheidsprofessional wil benoemen." - Regionaal HR-manager EMEA

Op Welke Gebieden Zijn We Gespecialiseerd?

 • Infrastructuur, Bouw, Civiele techniek en Nutsbedrijven

 • Corporate Services - inclusief Financiële dienstverlening, Verzekeringen, Vastgoed en Eigendom

 • Energie en Hernieuwbare energie

 • Publieke sector, liefdadigheidsinstellingen, NGO's, Onderwijs

 • Productie, Logistiek en Afval

 • Advies

 • En meer...

Wat voor soort kansen bieden we?

 • Vanaf afgestudeerdeniveau tot Chief Director-niveau en daarbuiten.

 • Directeur/Hoofd Duurzaamheid/Milieu/ESG/CSR

 • Managers - Milieu/Duurzaamheid

 • Adviseurs - Milieu/Duurzaamheid

 • Energie/Koolstof/Netto Nul

 • Duurzame Financiering

 • Sociale Waarde

 • ESG

...de lijst gaat verder naarmate de wereld van duurzaamheid en ESG blijft groeien

Shirley Parsons wordt gewaardeerd door zowel bedrijven als professionals vanwege ons vermogen om compatibele matches te vinden uit een groot netwerk van professionals, wereldwijd.

Neem vandaag nog contact op met Shirley Parsons om te ontdekken hoe we kunnen helpen door hier te klikken.

Welke andere aspecten kunnen interessant zijn voor uw bedrijf bij het samenwerken met Shirley Parsons?

Zorgen Voor Diversiteit

Gedurende het wervingsproces kunnen we zorgen voor diversiteit. We bieden een diverse en brede bron van kandidaten uit een groot netwerk van talent in het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd. We verwelkomen professionals uit alle achtergronden en demografieën.

Bij het screenen van kandidaten hebben we de mogelijkheid om een gestandaardiseerde set vragen te stellen, peer-reviewed en goedgekeurd om oneerlijkheid te voorkomen. Bij het verzenden van profielen kunnen we een blinde shortlist aanbieden, wat vooroordelen voorkomt. We kunnen ook vacatures adverteren op gespecialiseerde ED&I-platforms.

Kandidaat profilering

We bieden goed geteste tools voor kandidaatprofilering die de kans op een goede match voor uw bedrijf aanzienlijk vergroten. Dit is onze op maat gemaakte 'RoTI'-tool.

Dit omvat niet alleen een gedragsbeoordeling van elke kandidaat, maar kijkt ook naar hun ambities en cognitieve vaardigheden, waaronder verbale redenering, wiskundige en logica. Dit biedt een beter begrip en waardering van kandidaten en biedt ook hiring managers waardevolle voorkennis voordat ze een kandidaat interviewen, samen met interviewvragen om dieper in te gaan om het begrip verder te vergemakkelijken.

Vul het onderstaande contactformulier in om meer te weten te komen of om contact met ons op te nemen.

Vacatures in Duurzaamheid, ESG en Milieu

Alle Vacatures Bekijken
Emissions & Sustainability Data Lead
EngelandMarket related

Emissions & Sustainability Data Lead London Permanent Are you passionate about driving sustainability through data? We are currently seeking a motivated and experienced Emissions & Sustainability D...

Nu Solliciteren
Environmental Engineer - Air Specialist
Framingham$90k - 120k per year + performance-based bonus

A local EHS consulting firm is seeking a Sr. Environmental Engineer to assist with providing technical direction and accurate completion of projects.  This company has a wide variety of clients in ...

Nu Solliciteren
Environmental Specialist
County CavanMarket related

Environmental Specialist County Cavan / Meath border Construction Products industry Job Overview Currently hiring an Environmental Officer on behalf of our client who are a leading organisation wit...

Nu Solliciteren
Environmental Advisor
Schotland£38k - 45k per year

Environmental Advisor - 12 month FTC  North East Scotland  £38,000 - £45,000 + benefits  We are currently working with a leading construction organisation, who have an exciting opportunity for an E...

Nu Solliciteren