Terug naar Inzichten
Sp Web Images 2022   23 (4)
Deel dit artikel

Veiligheidsschildprijs Voor Een Biomassa Ombouwproject

  • Publicatiedatum: Geplaatst 10 maanden geleden

​Achtergrond

Shirley Parsons werd ingehuurd door een internationaal ingenieursbedrijf om milieugerelateerde, gezondheids- en veiligheidsdiensten te leveren voor een biomassaovertuigingsbouwproject in Massachusetts voor een toonaangevend Amerikaans bedrijf op het gebied van hernieuwbare energie. Onze klant had een EHS-professional nodig om te helpen bij het opstellen van een locatiespecifiek beheersplan dat gedurende deze opdracht van 10 maanden zou worden geïmplementeerd.

Onze Aanpak

Shirley Parsons heeft een shortlist van geverifieerde consultants verstrekt met uitgebreide ervaring in industriële bouwprojecten op het gebied van hoogwaardige energieprojecten. We werkten samen met de eindklant en andere belanghebbenden in de toeleveringsketen om een HSSE-beheersplan op maat te ontwikkelen voor de projectlocatie. Onze vertegenwoordiger kon technische ingenieurservaring bieden met leiderschap op het gebied van veiligheid en expertise op het gebied van audits die waren opgedaan tijdens grote bouwprojecten. De initiële voorbereiding van de klantvereisten werd op afstand voltooid, en de rest van het contract werd zoals gepland ter plaatse voltooid.

Het Resultaat

Het project werd op tijd voltooid en bereikte een niveau van "Veiligheidsexcellentie" tijdens de betrokkenheid van Shirley Parsons, waarbij onze consultant een 'Veiligheidsschildprijs' ontving van de eindklant nadat er geen arbeidsgerelateerde incidenten (LTIs) werden geregistreerd. Shirley Parsons blijft samenwerken met deze klant om hun EHS-behoeften te ondersteunen bij hernieuwbare energieprojecten in Noord-Amerika.

Neem nu contact met ons op om uw EHS-behoeften te bespreken en samen te werken aan succesvolle hernieuwbare energieprojecten. We kijken ernaar uit om van u te horen!