Terug naar Inzichten
Sp Website Article (1)
Deel dit artikel

De QHSE-Partnerschap Maakt Wereldwijd Succesvolle Windturbineprojecten Mogelijk

  • Publicatiedatum: Geplaatst 12 maanden geleden

​Sinds 2010 heeft Shirley Parsons de kwaliteit en HSE beheerd bij wereldwijde windturbine-installaties. Onze klant is marktleider in offshore wind en een van de top 3-spelers op de onshore-markt.

Achtergrond

Met de snelle groei van de windenergiemarkt had onze klant een partner nodig die kwaliteits- en HSE-diensten kon leveren in een steeds groter wordende geografische portefeuille. Het was even belangrijk dat werd voldaan aan de naleving van lokale arbeidswetten bij het betreden van nieuwe markten. Het partnerschap vereiste een evolutiecomponent naarmate de wereldmarkt groeide en de behoefte aan lokaal, kosteneffectief personeel in het land een strategisch doel werd. Er mocht geen concessie worden gedaan aan de kwaliteit, dus er was een oplossing nodig waarbij een partner wereldwijd kwaliteits- en HSE-talent kon identificeren, opleiden en ontwikkelen.

Oplossing

Shirley Parsons heeft haar accountteam geïntegreerd met de QHSE-managers van onze klant, zowel voor offshore als onshore, om de projectbehoeften proactief te beheren. Goedgekeurde middelen worden vooraf door Shirley Parsons klaargezet om klaar te zijn wanneer projecten beginnen. Middelen worden volledig geïntegreerd met de interne middelen van de klant en worden gebruikt voor meerdere projecten gedurende vele jaren om bedrijfsbrede verbeteringen vast te leggen en te behouden. Lokale arbeidswetten worden te allen tijde nageleefd, en Shirley Parsons minimaliseert het risico voor onze klant op dit gebied. Shirley Parsons heeft interne nalevingsexperts in dienst en maakt gebruik van externe adviseurs om 100% naleving te waarborgen. Landelijke entiteiten zijn aanwezig in Duitsland, Nederland, Denemarken, de Verenigde Staten en Taiwan om dit verder te ondersteunen.

Shirley Parsons heeft samengewerkt met belanghebbenden op het gebied van inkoop, projecten en QHSE om een 'lokale-globale' strategie uit te voeren, waarbij Shirley Parsons een lokale partner is in belangrijke gebieden voor het leveren van personeel ter plaatse, waardoor reis- en accommodatiekosten worden verlaagd. Om lokale middelen van het vereiste niveau te bieden, heeft Shirley Parsons een trainings- en ontwikkelingsprogramma opgezet, onder leiding van een interne technisch directeur met uitgebreide ervaring in het leiden van QHSE-afdelingen bij grote wereldwijde turbinefabrikanten.

Resultaten

  • Onze klant krijgt de mensen die ze nodig hebben, wanneer ze ze nodig hebben, waardoor managementoverhead en projectvertragingen worden geminimaliseerd. Grote delen van training en reisadministratie worden volledig uitbesteed aan Shirley Parsons.

  • De mogelijkheid om nieuwe markten te betreden en uit te breiden met het vertrouwen dat lokale QHSE-middelen kunnen worden geïdentificeerd en ontwikkeld ter ondersteuning van het toekomstige projectportfolio.

  • Ofwel volledige eliminatie of aanzienlijke vermindering van aansprakelijkheid en risico voor de klant met betrekking tot het niet naleven van lokale arbeidswetten.

  • Kostenverlaging omdat Shirley Parsons haar pool van 'vereiste niveau' middelen heeft uitgebreid en geleidelijk lokale pools heeft gecreëerd in belangrijke geografische markten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Shirley Parsons uw organisatie kan ondersteunen bij het bereiken van succes in de windenergiesector.